skip to Main Content
Service In De Taxibranche

Service in de taxibranche

Aantal taxibedrijven neemt toe

Uit onderzoek is gebleken dat het aantal taxibedrijven in 2016 explosief is gestegen. Als oorzaken worden het toenemende toerisme en het opleiden van steeds meer bijstandsgerechtigden tot taxichauffeur genoemd. U zou door de bomen het bos haast niet meer zien.

Hoe herkent u nu een goede taxiservice tussen al deze bedrijven? In dit blog leest u er meer over!

Aanpassing in de taxiwetgeving: waar blijft de service?

Een van de belangrijkste oorzaken van deze explosieve toename is de aanpassing in de taxiwetgeving. De vakbekwaamheidseis is hiermee komen te vervallen, waardoor potentiële taxichauffeurs de vakbekwaamheidsexamens niet meer af hoeven te leggen.

De drempel om zelf aan de slag te gaan in deze branche is daarmee een stuk lager geworden. De vraag is echter of dat de service wel ten goede komt. Iemand die vakbekwaam is bewezen, kent immers het klappen van de zweep en levert vaak net dat beetje meer.

Kiest u ook liever voor service?

U kunt natuurlijk een taxi pakken en snel van A naar B worden gebracht. Uiteraard is dit belangrijk. Echter, is het niet prettig dat u vriendelijk wordt ontvangen? Door een taxichauffeur met een glimlach, die u even helpt met instappen of uw koffer van u overneemt? Juist, dat reist wel zo prettig. Daarom zetten wij even voor u op een rij wat u mag verwachten van een kwalitatief goede taxiservice:

  • Vriendelijke taxichauffeurs
  • Comfortabele wagens
  • Scherpe tarieven
  • U weet vooraf waar u aan toe bent
  • Flexibele instelling

Bestel nu uw klantvriendelijke taxi!

Heeft u een taxi nodig in Nijmegen en omstreken? En kiest ook liever net voor dat beetje extra dat een taxirit aangenaam maakt?

Neem dan contact op met Taxi Centrale Nijmegen. Voor informatie over onze dienstverlening neemt u een kijkje op onze dienstenpagina. Liever meteen een taxi bestellen?Bel ons dan op telefoonnummer: 024-3660044. Taxi Centrale Nijmegen staat tot uw dienst!

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044