skip to Main Content

Betrouwbaar taxivervoer in de regio

Woont u nabij de Waalstad en vindt u het prettig om zo af en toe de stad in te gaan met de taxi? Malden is uw woonplaats? Dan bent u bij Taxi Centrale Nijmegen aan het juiste adres. Wij zijn een regionaal taxibedrijf, dat te allen tijde voor u klaar staat om u vanuit Malden naar de plek van bestemming te brengen. Wij verzorgen zowel privé- als zakelijk vervoer. Privéritten worden door ons altijd tot in de puntjes verzorgd en ook tijdens zakelijke ritten ontbreekt het u aan niets. Ook voor luchthaven vervoer zit u bij onze taxi centrale goed. Dus wilt u vanuit Malden naar Schiphol? Taxi is zo geregeld!

Vanuit Malden een avondje uit

Als u in Malden woont is het wel zo prettig om te weten dat u altijd een beroep kunt doen op ons taxibedrijf. Als u bijvoorbeeld gezellig eens een avondje uit wilt gaan in de Waalstad en u daarbij geen zorgen wilt maken over de rit weer terug naar Malden, dan kunt u altijd Taxi Centrale Nijmegen inschakelen.

Taxi Malden

Wij verzorgen namelijk niet alleen een taxirit in de stad, maar ook in plaatsen in de omgeving. Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel weer thuis wordt gebracht, waar u ook woont. Op die manier kunt u gerust een wijntje drinken en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Een taxi bestellen: voordelig en snel

Als u gebruik wilt maken van een taxi, Malden de plek is waar u woont en u liever niet te diep in de buidel wilt tasten, dan zit u bij ons goed. Wij hanteren namelijk erg lage tarieven voor onze taxiritten en blijven dit ook doen. Hierdoor zult u nooit meer hoeven betalen dan nodig is. En zeg nou zelf, u wilt toch ook graag met een goedkope taxi? U wilt voor een ritje heen en weer van Malden naar Nijmegen toch ook niet veel geld kwijt zijn?

Nu contact opnemen

Wilt u graag een reservering plaatsen voor een taxi? Malden is uw vertrekpunt? Dan kunt u ons het beste even bellen op 024 – 366 00 44. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u met de taxi op te halen in Malden. Wilt u meer weten over onze diensten? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044