skip to Main Content

Professioneel en betrouwbaar taxivervoer

Als u op zoek bent naar een goed taxibedrijf in de regio rondom Nijmegen die ook in een plaats als Lent komt, dan bent u bij Taxi Centrale Nijmegen aan het goede adres. Wij bewijzen ons keer op keer als dé regionale vervoerder in dit gebied. Wij zijn van alle markten thuis en verzorgen niet alleen privé taxiritten, maar ook zakelijk vervoer. Dus wilt u een uitstapje maken met uw collega’s of zakenrelaties? Dan kunt u ons inschakelen om u geheel in stijl naar de locatie te brengen. Wij staan altijd voor u klaar. In een van onze comfortabele Mercedessen reist u comfortabel van of naar Lent, zodat u rustig nog even uw laatste werkzaamheden af kunt maken. Onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien en het zal u aan niets ontbreken.

Taxi Lent; Dag en nacht beschikbaar

Zoekt u betrouwbaar luchthaven vervoer vanuit Lent? Wilt u bijvoorbeeld ’s nachts naar Schiphol? Taxi bestellen is dan een goed idee. U kunt vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week een beroep op onze Airport Service doen. Zelfs midden in de nacht komen wij voorrijden met een taxi. Lent is de plek waar u opgehaald wilt worden? Dan zit u bij ons goed. Bovendien zijn onze chauffeurs bekend in de gehele regio, waardoor zij de snelle routes van en naar Lent goed kennen. Zo weet u zeker dat u snel op uw eindbestemming aankomt, in een zeer comfortabele taxi.

Bij ons vindt u lage tarieven

Veel mensen denken dat ze voor een taxirit diep in de buidel moeten tasten. Bij onze Taxi Centrale is dit gelukkig niet het geval. Door onze lage prijzen vindt u bij ons een goedkope taxi voor een ritje van of naar Lent. Ook ritten in de rest van de omgeving van Nijmegen zijn erg voordelig. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten om te kiezen voor een taxi. Lent behoort ook tot ons werkgebied, dus als u hier woont, kunt u uitstekend bij ons terecht.

Contact opnemen

Een taxi bestellen kan bij ons zowel online als telefonisch. Als u direct behoefte hebt aan een taxi, Lent de plek is waar u naartoe wilt gaan dan kunt u het beste even bellen. Wij zijn te bereiken op 024 – 366 00 44. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044