skip to Main Content

Direct een taxi bestellen

Direct een taxi bestellen bij Taxi Centrale Nijmegen voor privé, zakelijk-, of luchthavenvervoer.

Hieronder vind u het reserveringsformulier van Taxi Centrale Nijmegen. Wanneer u het formulier heeft verstuurd nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen. Liever direct een taxi? Bel ons via 024-3660044. Wij helpen u graag verder.

Vul het reserveringsformulier in

  (Bedrijfs)naam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Datum en tijd*

  Van (adres)*

  Naar (adres)*

  Aantal personen*

  Aantal bagage*

  Vluchtgegevens

  Betaalmethode

  Bericht

  Na drukken op verzenden even geduld aub. Er volgt een bevestiging.

  Taxivervoer bestellen op maat

  Als u op zoek bent naar een gerenommeerd taxi bedrijf in Nijmegen, dan is het goed dat wij u even treffen. Op deze pagina vertellen wij u namelijk graag wat meer over onze diensten op dit gebied. Wij zijn van alle markten thuis, waardoor wij aan iedere vraag kunnen voldoen. Door ons uitgebreide wagenpark hebben wij voor privé- en zakelijk vervoer de juiste oplossing. Dus wilt u een taxi bestellen? Nijmegen is de stad van waaruit u vertrekt? In dat geval kunt u een beroep doen op Taxi Centrale Nijmegen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u van A naar B te vervoeren.

  Een goede taxi service in Nijmegen – dag en nacht

  Als u eens gezellig een avondje uit wilt in de Waalstad, en daarbij wilt kunnen genieten van een goed glas wijn, dan kunt u aan het eind van de avond bij ons een taxi bestellen. Nijmegen is een bruisende stad, en hoe kunt u hier nou beter van genieten dan wanneer u met de taxi van en naar huis wordt gebracht? Een taxi bestellen in Nijmegen is zo gebeurd.

  Maak gebruik van onze Airport Service

  Als u naar het vliegveld gebracht wilt worden, dan kunt u ook bij ons een taxi bestellen. Nijmegen wordt omringd door meerdere luchthavens, die wij allemaal bedienen. Wij vervoeren passagiers naar onder andere Schiphol, Eindhoven, Weeze, Düsseldörf en alle andere luchthaven. Wilt u ergens anders heen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij draaien er onze hand niet voor om. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u ruim op tijd bent voor uw vlucht. Wanneer deze ook gaat, kunt u bij Taxi Centrale Nijmegen uw taxi bestellen naar elke luchthaven vanuit Nijmegen.

  Taxi bestellen Nijmegen

  Comfortabel naar de plek van bestemming

  Onze luxe taxi’s hebben een zakelijke uitstraling en rijden zeer aangenaam. Op die manier kunt u comfortabel reizen. Daarnaast zijn onze chauffeurs erg vriendelijk en netjes, wat uw beleving van de rit ten goede komt.

  Als u interesse hebt in zakelijk vervoer, kunt u zich ook tot Taxi Centrale Nijmegen wenden. Wij beschikken ook over luxe uitgevoerde taxibussen, waarin u onderweg met uw collega’s kunt vergaderen.

  Onze klanten & referenties

  Back To Top
  Taxi Nodig? 024-3660044