skip to Main Content

Kiezen voor comfortabel taxi vervoer

Taxi Centrale Nijmegen staat dag en nacht voor u klaar om u naar de plek van bestemming te brengen. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit zorgt ervoor dat u bij ons aan het goede adres bent als u graag comfortabel naar uw eindbestemming gebracht wilt worden. Wilt u bijvoorbeeld met de taxi Dukenburg in of uit worden vervoerd? Dan kunt u uitstekend een beroep doen op ons taxi bedrijf. Wij opereren in de gehele regio Nijmegen en ver daarbuiten. Klinkt dit goed en is dit precies wat u wilt? Neem dan even contact met ons op en meld u aan voor een taxirit. Wij horen graag van u!

Goed bereikbaar met de taxi

Dukenburg is een wijk die ten zuidwesten van de stad Nijmegen ligt. Als u daar woont en graag eens een avondje uit wilt in de Waalstad, zonder dat u zelf weer naar huis hoeft te rijden, dan kunt u zich tot ons wenden. Wij brengen u namelijk graag weer thuis met de taxi. De wijk ligt net te ver buiten het centrum om te fietsen, en daarom is het ideaal dat u met een taxi Dukenburg kunt bereiken. Als u opgehaald wilt worden, kunt u ons even bellen. Natuurlijk hebt u ook de mogelijkheid om van tevoren een tijd en plaats af te spreken.

Aantrekkelijke tarieven vindt u bij ons

Wij staan bekend om onze scherpe tarieven. Vele klanten weten keer op keer de weg naar ons te vinden, omdat zij er bij ons op kunnen vertrouwen dat zij nooit meer hoeven te betalen dan nodig is. Als u voor ons kiest, dan maakt u een voordelige keuze. Wees dus geen dief van uw portemonnee en kies voor Taxi Centrale Nijmegen!

Bij ons is de klant nog echt koning

Wilt u graag vanuit de Nijmeegse wijk naar het centrum gebracht worden? Of wilt u zo met de taxi Dukenburg uit rijden, bijvoorbeeld om naar een van de omliggende vliegvelden te gaan? In alle gevallen kunt u bij ons terecht. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u een comfortabele rit met de taxi te bezorgen. Hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wilt u gelijk reserveren? Dit kan telefonisch, via de mail of via de website. Online een taxi reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044