skip to Main Content

Op zoek naar een taxi naar vliegveld Schiphol?

Bekijk hier onze vaste scherpe prijzen naar alle luchthavens. Ook voor groepsvervoer van 5 t/m 8 personen hanteren wij comfortabel taxivervoer tegen scherpe tarieven.
Als u per taxi Nijmegen Schiphol af wilt leggen, dan kunt u te allen tijde bij Taxi Centrale Nijmegen terecht. Bij ons is dit op elk moment van de dag mogelijk, maar ook in de nacht. Dus wanneer uw vlucht ook vertrekt, wij zorgen er altijd voor dat u op tijd op de Amsterdamse luchthaven bent. Op die manier bent u niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of van anderen. Dus vliegt u ’s nachts of juist vroeg in de ochtend? In alle gevallen kunt u een beroep op ons doen voor een taxi Nijmegen Schiphol. Uiteraard kunnen wij u ook naar andere vliegvelden dan Schiphol brengen, zoals onder andere Eindhoven Airport, Weeze of Düsseldorf. Wij draaien er onze hand niet voor om!

Taxi Nijmegen Schiphol

Onze Schiphol airport service: stipt en voordelig

Stiptheid en betrouwbaarheid kenmerken ons luchthavenvervoer. Zo zorgen wij er altijd voor dat u uw vlucht haalt, wanneer deze ook vertrekt. Verder hoeft u bij ons helemaal niet veel geld te betalen voor een taxi van Nijmegen naar Schiphol Airport. Wij hanteren namelijk lage tarieven voor onze diensten, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Kortom, uw wensen staan centraal!

Gemakkelijk reserveren en afspraken maken

Bij ons is de klant nog echt koning. Uw wensen staan voorop en dit merkt u aan onze klantvriendelijke en nette chauffeurs, aan de comfortabele taxi’s en aan de vele mogelijkheden die wij u bieden. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat u op afspraak opgehaald kunt worden, maar ook spontaan.

Dus bedenkt u zich pas op het laatste moment dat u een taxi Nijmegen Schiphol nodig heeft, ook dan komen wij zo gauw mogelijk voorrijden. Alles om u een aangename rit te bezorgen en u op tijd op het vliegveld te brengen. Bij ons kunt u zowel telefonisch reserveren als online. Hierdoor wordt een taxi bestellen wel heel gemakkelijk!

Direct een taxi reserveren

Als u nou meer wilt weten over onze airport service, dan raden wij u aan om even een kijkje te nemen op onze geheel vernieuwde website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, als u vragen heeft over een taxi Nijmegen Schiphol. Ons nummer is 024-3660044. Dit nummer kunt u ook gebruiken om een taxi te bestellen naar een van de vele luchthavens. Wij horen graag van u!

Informatie over vliegveld Schiphol

Bekijk hier informatie over de luchthaven Schiphol, zoals uw vertrektijden, op deze pagina.

  (Bedrijfs)naam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Datum en tijd*

  Van (adres)*

  Naar (adres)*

  Aantal personen*

  Aantal bagage*

  Vluchtgegevens

  Betaalmethode

  Bericht

  Na drukken op verzenden even geduld aub. Er volgt een bevestiging.

  Back To Top
  Taxi Nodig? 024-3660044