skip to Main Content

Op zoek naar een taxi in de regio?

Als u in Groesbeek of omgeving woont, dan is het goed om te weten dat u altijd een beroep kunt doen op Taxi Centrale Nijmegen. Wij rijden namelijk niet alleen in de Waalstad, maar in de gehele regio. Wij brengen u graag naar de plek van bestemming, waar dat ook is. Het mooie is dat u bij ons geen dief hoeft te zijn van uw portemonnee. Wij hanteren namelijk lage tarieven voor een taxirit en blijven dit ook doen. Wij kennen dit gebied door en door en dit maakt dat wij de meest handige en snelle routes kennen. Al met al weet u zeker dat u bij ons nooit te veel betaalt voor een taxi van of naar Groesbeek.

Voor particulieren en bedrijven

Bij onze Taxi Centrale zit u goed als u graag gebracht wilt worden naar Schiphol. Taxi vervoer van en naar dit vliegveld verzorgen wij graag. Wij staan voor u klaar met professioneel en stipt luchthaven vervoer vanuit Groesbeek. Ook als u hier een zakenuitstapje gaat maken, kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen namelijk ook zakelijk vervoer. Wilt u vanuit Groesbeek geheel in stijl op een congres aankomen? Ook dan hebt u aan Taxi Centrale Nijmegen een zeer betrouwbare partner. In onze comfortabele Mercedessen zal het u aan niets ontbreken.

Een avondje uit in de Waalstad

Woont u in Groesbeek en zou u graag zorgeloos een avondje willen genieten in Nijmegen? Een filmpje pakken, een wijntje drinken en u geen zorgen maken over de rit terug naar huis? Kies dan voor een aangename rit met de taxi. Groesbeek behoort ook tot ons werkgebied, dus wij brengen u graag van en naar deze plaats toe. U kunt van tevoren een ritje reserveren, maar het is ook mogelijk om op de avond zelf te bellen. Wij komen binnen korte tijd voorrijden en brengen u weer naar huis. Wij staan dag en nacht voor u klaar, dus u kunt op elk gewenst moment een taxi bestellen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over het reserveren van een goedkope taxi? Groesbeek is uw woonplaats en u wilt hier opgehaald worden? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u meer te vertellen. Ons telefoonnummer is 024 – 366 00 44.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044