skip to Main Content

Taxi Nijmegen; snel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar een goed taxibedrijf in Nijmegen of in de omgeving van deze stad? Wilt u graag van een van de omliggende plaatsen naar het centrum gebracht willen worden, of wilt u juist een ritje boeken van het station naar een andere locatie? Wat uw wens ook is, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Taxi Nijmegen!

Maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar om u naar de plek van bestemming te brengen. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en daarom kunnen wij u als geen ander in Nijmegen en omgeving vervoeren. U kunt op ons rekenen!

Taxi Nijmegen

Een taxirit voor weinig geld bij Taxi Nijmegen

Veel mensen denken dat een ritje erg veel kosten met zich meebrengt. Gelukkig kunt u bij onze Taxi Centrale terecht voor een goedkope taxi. Wij hanteren de laagste tarieven en dit betekent dat u geen dief hoeft te zijn van uw portemonnee, maar toch gebruik kunt maken van professioneel vervoer. Als regionale vervoerder houden wij er niet van om onze klanten te veel te laten betalen. Wilt u comfortabel vervoer tegen scherpe tarieven? Nijmegen is en omgeving is uw begin of eindbestemming? En u wilt liever niet te veel geld kwijt zijn? Dan kunt u Taxi Centrale Nijmegen inschakelen!

Ook voor luchthavenvervoer vanuit Nijmegen

Als u in Nijmegen woont en graag naar een van de vliegvelden in Nederland of Duitsland gebracht wilt worden, dan kunt u zich ook tot ons wenden. Wilt u bijvoorbeeld naar luchthaven Schiphol? Een Schiphol Taxi reserveren bij Taxi  Centrale Nijmegen en u weet zeker dat u op tijd komt. Indien u dat wilt, kunnen wij u ook weer ophalen. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten en komen voorrijden op het juiste moment, zodat u direct in kunt stappen om weer met de taxi naar huis te gaan. Ook als u gebruik wilt maken van zakelijk vervoer in en om Nijmegen, kunt u bij ons terecht.

Onbezorgd genieten

Als u graag eens een avondje uit wilt in de Waalstad en daarbij wilt genieten van een fris biertje of een lekker wijntje, dan is het een geruststellend idee als wij u weer naar huis veilig en comfortabel brengen.

Natuurlijk kunt u van tevoren aangeven waar en wanneer wij u kunnen ophalen, maar u kunt ons ook gewoon bellen als u eerder of later afgehaald wilt worden. Wij doen nergens moeilijk over.

Onze voordelen

24/7 service
Klantvriendelijk & servicegericht
Comfortabel vervoer
Scherp geprijsd
Directie & VIP service
Vaste klantenpas
Groepsvervoer

Direct een taxi bestellen: Taxi Nijmegen

Wij bewijzen dat u voor een taxi Nijmegen niet over hoeft te slaan. Hier vindt u namelijk ons voordelige taxibedrijf. Als u om wat voor reden dan ook – privé of zakelijk – vervoer wilt reserveren, dan raden wij u aan om even te bellen met 024 – 366 00 44. Zo kunt u een taxirit in deze regio boeken. Ook voor vragen kunt u gerust contact opnemen met Taxi Centrale Nijmegen.

De taxi service van Nijmegen en omgeving

Zoekt u een echte taxi service in Nijmegen, voor zowel voor prive en zakelijk vervoer? Dan bent u bij het juiste adres bij Taxi Centrale Nijmegen. Wij verzorgen al uw taxivervoer in de omgeving van Nijmegen. Onze vriendelijke en representatieve chauffeurs staan graag u klaar om u naar uw gewenste bestemming te brengen.

Daarom Taxi Nijmegen : Comfortabel en snel

Wij staan te allen tijde voor u klaar, dus ook in de nacht en in het weekend. Wij bieden een geweldige taxi service in Nijmegen. door altijd op de door u gewenste plaats en tijd voor te komen rijden. Onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk, waardoor het u aan niets zal ontbreken in de taxi. Kortom, neem contact op met Taxi Centrale Nijmegen.

Onze klanten & referenties

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044