skip to Main Content

Regel betrouwbaar luchthaven vervoer en voorkom overlast!

Taxironselaars op Schiphol

Afgelopen maanden werd duidelijk dat veel mensen bij aankomst op luchthaven Schiphol lastig werden gevallen door zogenaamde taxironselaars. Deze taxironselaars spraken de mensen vaak op een dringende, soms zelfs agressieve manier aan met hen mee te gaan en in de taxi te stappen. Vervolgens moesten de passagiers vaak vele honderden euro’s betalen voor een ritje dat normaal gesproken slechts 50 euro had gekost. Bent u zelf ook op zoek naar een taxibedrijf voor luchthaven vervoer of bijvoorbeeld zakelijk vervoer? Zorg dat u te maken heeft met een betrouwbaar taxibedrijf! Taxi Nijmegen biedt de oplossing.

Einde aan de overlast: wijziging taxiwet?

De taxironselaars stonden vaak niet op de officiële standplaatsen, waardoor zij hun gang konden gaan. Echter is de overlast inmiddels zo groot gebleken, dat de burgemeester van Haarlemmermeer een tijdelijk verbod wil op taxironselaars die luchthaven vervoer aanbieden op Schiphol. Bepaalde vormen van taxidiensten moeten worden verboden, gezien de grote overlast op de luchthaven. Daarom zijn voorlopig alleen taxibedrijven met een officiële vergunning op de taxistandplaatsen toegestaan. Het is nog geen structurele oplossing, er wordt nog gepraat over een oplossing voor de lange termijn. Een optie is een complete wijziging van de taxiwet.

Kies ook voor Taxi Centrale Nijmegen!

Bent u zelf op vakantie geweest en wilt u het luchthaven vervoer regelen vanaf Schiphol naar huis? Of wellicht zakelijk vervoer regelen? Dan is Taxi Centrale Nijmegen de juiste keuze. U weet op deze manier zeker dat u te maken heeft met een betrouwbaar, professioneel taxibedrijf voor luchthaven vervoer en zakelijk vervoer. Wij zorgen voor:

  • Hulp met uw bagage
  • Tijdig ophalen
  • Scherpe taxitarieven
  • Het afzetten voor de deur van de luchthaven
  • Uw retour taxirit voor de terugweg

Wij hebben alle vergunningen in ons bezit en zullen altijd vaste, scherpe tarieven rekenen. Maak van tevoren al uw reservering, zodat u weet waar u aan toe bent. Bel ons op telefoonnummer: 024-3660044.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044