skip to Main Content

Reserveer tijdig uw luchthavenvervoer

Op vakantie of zakenreis

De lente is inmiddels begonnen, de vakanties zijn weer in zicht. Dat betekent dat de plannen voor de vakanties weer gemaakt kunnen worden.

Gaat u vliegen naar uw vakantie bestemming? Of gaat u op zakenreis? Dan is het vervoer naar de luchthaven essentieel!

In veel gevallen krijgt u te maken met charter maatschappen die niet overdag vliegen, waardoor de reis naar het vliegveld al heel vroeg of ‘s nachts moet plaatsvinden. Reist u met kinderen, met minder validen of met veel bagage? Dan kunt u zich voorstellen dat dit alles behalve ideaal is om aan uw vakantie te beginnen of terug te komen.

Taxi Centrale Nijmegen biedt de oplossing tegen scherpe tarieven

Wij willen uw vakantie of zakenreis comfortabel laten beginnen. Taxi Centrale Nijmegen biedt namelijk een comfortabel vervoer naar het vliegveld. Wij halen en brengen u te allen tijde, dus 24/7, naar uw bestemming. Onze vriendelijke en representatieve chauffeurs staan helemaal tot uw beschikking en helpen u met de koffers.

Ook voor groepen bieden wij vele mogelijkheden. Of u alleen op reis gaat, kleinere of grotere groep. Wij bieden passend vervoer. Ons wagenpark is zodanig ingericht met elegante taxi’s en taxibusjes.

Maak nu gebruik van onze speciale zomer actie.

Wij brengen u onder andere naar de volgende luchthavens

In het geval van vertraging houden we uw aankomst en vertrektijden in de gaten. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd op tijd bent en op tijd wordt opgehaald zonder lang te hoeven wachten.

Onze voordelen

24/7 service

Klantvriendelijk & servicegericht

Comfortabel vervoer

Scherp geprijsd

Vaste klantenpas

Groepsvervoer

Meer informatie

Wilt u meer informatie en de tarieven weten van onze service. Bekijk hier onze Airport Service met extra korting of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044