skip to Main Content
Wat Kost Een Ritje Met De Taxi?

Wat kost een ritje met de taxi?

De kosten van een taxi ritje bij Taxi Centrale Nijmegen

Wilt u met de taxi naar een door u gewenste bestemming gebracht worden? Taxi Centrale Nijmegen staat voor u klaar met luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en natuurlijk particulier vervoer. We staan ten allen tijde voor u klaar om u van A naar B te brengen. Zowel overdag als ‘s nachts. Voor onze taxiritten hanteren wij lage tarieven. Bent u benieuwd wat een ritje met de taxi van Taxi Centrale Nijmegen kost? Hierover vertellen we u graag meer.

Op pad met onze luxe auto

Gaat u met een kleine groep? Dan kunt u gebruik maken van onze luxe auto. De taxi kosten die hieraan verbonden zijn, zijn zeer voordelig. De instapprijs is €3,60. Daarna betaalt u per km €2,65. De prijs per minuut is €0,44. Vooraf wachten kost p/u €49,64. Een luxe auto is te huren voor 4 personen.

Met de bus voor een groot gezelschap

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 4 personen? Als u met een groep van 5 tot 8 personen een taxi wilt huren, hebben wij een bus voor u klaarstaan. De kosten van de bus zijn uiteraard wel iets hoger. De instapprijs is dan €7,33. Daarna kost het u per km €3,34. De prijs per min is €0,49. Voor een groep van 5 tot 8 personen is dit dus ook hartstikke voordelig! Vooraf wachten kost ook in dit geval p/u €49,64.

Tarieven airportservice

Voor onze airportservice gelden andere tarieven. Zo verschillen de tarieven weer voor een taxi tot 4 personen of een taxi van 5 t/m 8 personen. Maar er zit ook een verschil in de kosten per luchthaven. Zo betaalt u voor onze airportservice naar Eindhoven minder dan naar Amsterdam. En als u vanaf Brussel vliegt, kost dit u uiteraard nog meer. Wat belangrijk is om te weten is dat ons nachttarief, van 00:00 tot 06:30, €25 extra per rit is. Ook kunnen er extra parkeerkosten in rekening gebracht worden door de luchthaven. Deze kosten moeten wij doorberekenen.

Taxi reserveren van Taxi Centrale Nijmegen

Met de taxi rijdt u vele malen comfortabeler dan wanneer u zelf met de auto ergens naar toe moet. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en u wordt op de gewenste tijd op de gewenste bestemming afgezet, terwijl u lekker achterover kunt leunen. Heerlijk toch? Wilt u een taxi van Taxi Centrale Nijmegen reserveren? Bel dan naar 024-3660044. Bij vragen of voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen naar info@taxitcn.nl of een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044