skip to Main Content
Op Vakantie Met Taxi Airport Service

Op vakantie met taxi airport service

Op vakantie tijdens de feestdagen? Maak gebruik van een airport service

Gaat u dit jaar op vakantie tijdens de feestdagen? Met het vliegtuig naar de zon? Of juist naar de sneeuw? Waar u ook heen vliegt, u zult eerst bij de luchthaven moeten komen. Dat kan door er zelf heen te rijden vanuit Nijmegen, maar dan moet u uw auto bij de luchthaven laten staan. En daar zit een flink prijskaartje aan. Maak daarom gebruik van de voordelige airport service van Taxi Centrale Nijmegen. Taxi Centrale Nijmegen verzorgt uw taxivervoer naar alle luchthavens. Voor een scherpe prijs. Zo begint u uw vakantie direct goed! Lees hier meer over onze airport service.

Comfortabel naar het vliegveld

Zonder zorgen op vakantie tijdens de feestdagen, dat is natuurlijk wat iedereen wil. En dat kan door gebruik te maken van een airport service. U wordt dan comfortabel naar het vliegveld gebracht. Wij hebben nette, servicegerichte chauffeurs in dienst die u helpen met uw bagage. U kunt dus lekker achterover leunen, terwijl wij zorgen dat u op tijd op het vliegveld aankomt.

Voor kleine en grote groepen

Of u nu met een kleine of grote groep op vakantie gaat tijdens de feestdagen; airport service is bij Taxi Centrale Nijmegen altijd mogelijk! Zo bieden wij taxivervoer aan voor groepen met 1 t/m 4 personen, maar ook voor groepen met 5 t/m 8 personen. En dat voor voordelige prijzen!

Ook een ophaalservice

Indien u dat wilt, kunnen wij u ook weer van de luchthaven ophalen. We houden uw vluchtnummer nauwlettend in de gaten en komen op het juiste moment voorrijden, zodat u direct kunt instappen om weer met de taxi terug naar Nijmegen te gaan.

Taxirit met de laagste tarieven

Een taxirit duur? Niet als u met Taxi Centrale Nijmegen reist. Want wij hanteren de laagste tarieven. Zo kunt u op een goedkope manier gebruik maken van professioneel vervoer.

Airport service boeken bij Taxi Centrale Nijmegen

Door onze jarenlange ervaring, uitstekende service en tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot de grootste taxicentrale van Nijmegen en omgeving. Wilt u gebruik maken van de airport service van Taxi Centrale Nijmegen? Neem contact met ons op voor het maken van een reservering, voor meer informatie of bij vragen. Wij helpen u graag verder. Bel naar 024-3660044, laat een bericht voor ons achter via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@taxitcn.nl. Wij wensen u alvast een goede reis toe!

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044