skip to Main Content
Met De Airport Taxi Naar Schiphol

Met de airport taxi naar Schiphol

Lekker op wintersport vanaf Schiphol

Het is winter en de eerste sneeuw is in bergen in Europa weer gevallen. Dat betekent voor veel mensen dat ze kunnen uitkijken naar een heerlijke weekje wintersporten. Lekker de lange latten onderbinden, of het snowboard, en dan lekker naar beneden suizen over de prachtig witte hellingen, genieten van eerste de uitzichten en daarna de welverdiende glühwein. Maar voor het zover is, hebben veel mensen geen zin in de lange autorit naar de wintersportbestemming. Te ver, te koud, te lang enzovoorts. Zij gaan liever vliegen naar de wintersport. Is dat ook uw idee? Dan is het ons idee om uw wintersport te laten beginnen in de taxi van Taxi Centrale Nijmegen. Onze chauffeurs staan voor u klaar om u snel en comfortabel naar Schiphol te brengen

Waarnaartoe vanaf Schiphol?

Weet u al waar u naartoe wilt gaan als u per vliegtuig op wintersport gaat? Vanaf Schiphol zijn er verschillende bestemmingen, waar u kunt genieten van de sneeuw op de meest schilderachtige wintersportlocaties. Een paar voorbeelden van populaire bestemmingen voor wintersport vanaf Schiphol zijn bijvoorbeeld:

  • Zwitserland heeft tal van mooie skigebieden, waaronder Verbier, Davos en Zermatt.
  • Italië, het land met populaire skigebieden als Sestriere, Cortina d’Ampezzo en Livigno.
  • Oostenrijk is een populaire bestemming voor de wintersporters met skigebieden zoals St. Anton, Kitzbühel en Ischgl.
  • Duitsland heeft ook skigebieden waaronder Garmisch-Partenkirchen en Oberstdorf.
  • Frankrijk: met de grootste en meeste skigebieden, waaronder Les Trois Vallées, Chamonix en Val Thorens.

Vanaf Schiphol vertrekken er wekelijks vele vluchten naar bovengenoemde bestemmingen. U kunt die vluchten en accommodaties boeken bij diverse reisorganisaties.

Met wintersport uitrusting in de taxi naar Schiphol

Maar voor het zover is, moet u eerst naar Schiphol. Als u met de taxi naar Schiphol wilt gaan, is Taxi Centrale Nijmegen graag uw vervoerder. Zeker als u ook uw wintersport materialen graag meeneemt, is het fijn om te weten dat u hiermee geholpen worden en dat het allemaal in de taxi past. Daar zorgen wij voor. Onze chauffeur laadt uw wintersportuitrusting in de taxi, terwijl u vast plaatsneemt. De chauffeur rijdt u geheel volgens uw vluchtschema tot voor de deur van het vliegveld. Uw wintersportvakantie kan zo zorgeloos van start gaan!

Naar Schiphol met Taxi Centrale Nijmegen

Kies dan voor een comfortabel begin van uw wintersportvakantie en bekijk de mogelijkheden van luchthavenvervoer met Taxi Centrale Nijmegen. U kunt bij ons zowel de heenreis als de terugreis al direct reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer! U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen met 024-3660044. Wij wensen u een fijne wintersportvakantie!

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044