skip to Main Content

Compleet zakelijk vervoer

Compleet zakelijk vervoer in Nijmegen en omgeving

Wanneer u zakelijk vervoer nodig heeft in Nijmegen en omgeving, dan bent u bij Taxi Centrale Nijmegen aan het juiste adres.

In de regio Nijmegen verzorgen wij dagelijks personen- en zakelijk vervoer. Zo kunt u bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht voor taxi vervoer naar de gewenste bestemming.

Het wagenpark van Taxi Centrale Nijmegen is uitgebreid en zeer comfortabel ingericht zodat u comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht of opgehaald. Ook beschikken wij over 7 – 8 persoons luxe Mercedessen zodat uw relaties niets te kort komen.

Zakelijk vervoer naar de luchthaven

Wij brengen u en uw relaties op tijd en comfortabel van en naar het vliegveld. Ook houden wij de actuele aankomst- en vertrektijden in de gaten. Zo heeft u minimaal overlast bij eventuele vertragingen en hoeft u niet lang te wachten.

Wij brengen u van en naar:

Uiteraard staan onze representatieve medewerkers klaar om u te helpen met uw bagage.

Uw voordelen

Taxi Centrale Nijmegen is graag uw partner om uw zakelijk vervoer te verzorgen. Wij bieden comfortabel en service gericht taxi vervoer aan naar de gewenste bestemming.

  • 24/7 service
  • Klantvriendelijk & servicegericht
  • Comfortabel vervoer
  • Scherp geprijsd
  • Directie & VIP service
  • Vaste klantenpas
  • Groepsvervoer

Kom goed voor de dag en kies voor Taxi Centrale Nijmegen.

Meer informatie over compleet zakelijk vervoer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wilt u een vrijblijvend en passend voorstel ontvangen? Neem contact op met Taxi Centrale Nijmegen. Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk ook hier meer informatie over zakelijk vervoer.

U kunt ons ook direct bereiken via 024 – 366 00 44.

Graag tot ziens bij Taxi Centrale Nijmegen.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044