skip to Main Content
Pakketvervoer Door Een Taxiservice: Hoe Werkt Het?

Pakketvervoer door een taxiservice: hoe werkt het?

Meer dan alleen personenvervoer

Sinds kort kunt u bij Taxi Centrale Nijmegen niet meer alleen terecht voor personenvervoer, maar ook voor het bezorgen van pakketjes. Wij zorgen dat belangrijke pakketten veilig en snel op hun bestemming aankomen. Waarom u juist kiest voor pakketvervoer met een taxi? Daar vertellen we in dit blog meer over. Wie weet schakelt u binnenkort ook wel de taxi in Wijchen in om uw belangrijke pakketten veilig en snel te laten bezorgen.

Pakketvervoer door een taxi

Steeds vaker wordt er gekozen om pakketten te bezorgen via een taxi. Ook bij Taxi Centrale Nijmegen kunt u nu terecht voor deze service. De taxi’s van Taxi Centrale Nijmegen komen door heel Nederland. Dat betekent dat er ook altijd wel een bij u in de buurt is. Dat betekent dat we snel bij u op locatie kunnen zijn om het pakket op te halen. U bent dus niet afhankelijk van de standaard bezorguren van een postbezorger. Ook weet u zeker dat uw belangrijke pakketten met alle zorg behandeld worden.

Voordelen van pakketvervoer

Wij zetten de voordelen van pakketvervoer door een taxi handig voor u op een rij:

  • U kunt het pakket laten bezorgen op het tijdstip dat u wilt
  • Belangrijke en gevoelige pakketten komen niet in verkeerde handen
  • Het pakket zal niet kwijt raken, wat wel kan gebeuren als het met de post bezorgd wordt
  • Het wordt altijd met alle zorg behandeld

Andere services als taxicentrale

Naast pakketvervoer kunt u onze taxi’s natuurlijk ook voor gewoon vervoer inzetten. Reserveren gaat online heel eenvoudig. Gaat u naar het vliegveld? Maak dan gebruik van het vliegveld vervoer. Voor een vaste lage prijs brengen wij u vanuit Nijmegen en de omgeving naar het gewenste vliegveld. Reist u voor zaken? Dan bieden we speciaal zakenvervoer aan. Ook voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften, congressen of begrafenissen kunt u bij ons terecht voor passend vervoer. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer bij Taxi Centrale Nijmegen

Wilt u een pakket laten vervoeren door Taxi Centrale Nijmegen, of wilt u ons voor een andere klus inschakelen? Neem dan contact op. Dat doet u door te bellen naar 024-3660044. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier hier op de site, of door een mail te sturen naar info@taxitcn.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044