skip to Main Content

Het nieuwe werken: flexibel zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer: een flexibel karakter

De afgelopen jaren heeft de negen tot vijf mentaliteit in Nederland een andere invulling gekregen. Namelijk: flexibel zakelijk vervoer!

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun werktijden op een flexibele manier in te delen. Niet meer standaard op een vaste plek op kantoor achter de pc kruipen, maar flexibel werken op verschillende plekken. Werken kan tegenwoordig overal, ook onderweg. Het levert een hoop tijdwinst op en er wordt efficiënter gewerkt.

Onderweg aan het werk; flexibel zakelijk vervoer

Doordat de digitalisering de afgelopen jaren een hoge vlucht heeft genomen, werken steeds meer mensen onderweg. Er is vaak enkel een goede laptop, een mobiel toestel en een goede verbinding met internet en het bedrijfsnetwerk nodig om werkzaamheden goed uit te kunnen oefenen. Met name ondernemers en zakenmensen weten het werken onderweg steeds meer te waarderen. Snel in de auto tussen afspraken door dat telefoontje kunnen plegen, of dat ene e-mailtje de deur uit kunnen doen.

Zakelijk flexibel taxi vervoer

Taxi Centrale Nijmegen: ook voor de zakelijke doelgroep

Ook de taxibranche richt zich steeds meer op deze flexibele zakelijke doelgroep. Zo ook Taxi Centrale Nijmegen.

Reist u van of naar Nijmegen toe en wenst u tussendoor op uw gemak in alle rust nog wat werk te verrichten?

De taxi’s van dit Nijmeegse taxibedrijf zijn zakelijk ingericht en van diverse faciliteiten voorzien, zodat u in alle rust uw werkzaamheden kunt verrichten.

Vanwege de ruime zakelijke ervaring, weet Taxi Centrale Nijmegen als geen ander om tegemoet te komen aan uw wensen.

Zakelijk vervoer naar de luchthavens

Wanneer u zakelijk vervoer nodig heeft naar de luchthaven nodig heeft, dan bent u bij Taxi Centrale ook aan het juiste adres.

Wij regelen uw zakelijk vervoer van/ naar de luchthaven tot in detail. Zo brengen wij en uw collega’s onder andere naar:

Kies voor onze service: flexibel zakelijk vervoer! Uw zakelijke relaties worden comfortabel en snel naar het vliegveld gebracht. En laat uw bedrijf goed voor de dag komen!

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u ook op flexibele wijze onderweg aan het werk kunnen?

Neem dan contact op met Taxi Centrale Nijmegen en ervaar zelf het gemak van zakelijk vervoer. Vraag naar een vrijblijvende offerte of maak een afspraak bij u op locatie wanneer u verwacht vaak taxivervoer voor uw bedrijf nodig te hebben.

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044