skip to Main Content

Regionaal en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een taxibedrijf in Nijmegen en omstreken? Dan is het niet meer nodig om verder te zoeken, omdat u met Taxi Centrale Nijmegen hebt gevonden wat u zocht. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u naar uw bestemming te brengen in de Waalstad. Natuurlijk rijden wij ook in de regio, in plaatsen zoals Dukenburg. Voor alle soorten taxivervoer kunt u een beroep op ons doen, van privévervoer tot zakelijk vervoer tot luchthavenvervoer. Kijk eens rond op onze website om meer te weten te komen over wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Een avondje uit in Nijmegen

Zoekt u een taxi in Nijmegen, omdat u graag eens uit wilt gaan, zonder zelf weer naar huis te hoeven rijden? Een avondje uit is natuurlijk extra leuk als u gebracht en gehaald wordt door een van onze comfortabele taxi’s. Een glaasje wijn hoort dan ook tot de mogelijkheden. U kunt van tevoren een taxi reserveren voor een bepaald tijdstip, zodat wij u op kunnen komen halen. Uiteraard kunt u ook op de avond zelf bepalen hoe laat u weer naar huis gebracht wilt worden. Als u ons opbelt via 024-3660044, dan komen wij direct voorrijden om u thuis te brengen met de taxi.

Bij ons vindt u lage prijzen

Als u nou wel graag met de taxi in Nijmegen wilt gaan, maar geen zin hebt om diep in de buidel te tasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren namelijk erg lage tarieven, waardoor u er nooit bang voor hoeft te zijn dat u te veel betaalt. Om de prijs hoeft u een taxiritje dus niet te laten! De taxiprijzen in Nijmegen kunnen nogal uiteenlopen en daarom is het altijd goed om te weten waar u terecht kunt voor een goedkope rit. Als u ons telefoonnummer bij de hand houdt, dan bent u altijd voordelig uit! Het is beter om via ons een taxi te bestellen, in plaats van zomaar eentje binnen te stappen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een taxi in Nijmegen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk vervoer? In alle gevallen staat het u vrij om even contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door te bellen met 024-366-0044 of door contact op te nemen via het contactcformulier op onze site. Wij horen graag van u!

  (Bedrijfs)naam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Datum en tijd*

  Van (adres)*

  Naar (adres)*

  Aantal personen*

  Aantal bagage*

  Vluchtgegevens

  Betaalmethode

  Bericht

  Na drukken op verzenden even geduld aub. Er volgt een bevestiging.

  Back To Top
  Taxi Nodig? 024-3660044