skip to Main Content
Reserveer Tijdig Uw Taxi In Nijmegen

Reserveer tijdig uw taxi in Nijmegen

We kunnen weer reizen! Reserveer tijdig uw taxi

Het heeft lang geduurd, maar we mogen weer reizen. Wekelijks komen er steeds meer bestemmingen bij en kunnen we op gepaste wijze weer reizen. Taxi Centrale Nijmegen is dan graag uw aanspreekpunt voor al uw luchthavenvervoer. We brengen u comfortabel naar de luchthaven van uw keuze. Geen vertragingen of onhandigheden in het OV, maar maak gebruik van onze luxe Mercedes taxi’s of taxi busjes en laat uw vliegreis goed beginnen. Houdt u er wel rekening mee dat op dit moment 2 volwassenen en 1 kind van hetzelfde gezin in de taxi kan, en 4 personen in onze taxibusjes. Neem contact met ons op voor actuele informatie omtrent de samenstelling in de taxi. Zo houden wij het voor iedereen veilig en prettig.

Wees wel op tijd met reserveren! Doordat de periode minder lang is dat we in de zomervakantie kunnen reizen verwachten we meer drukte. Reserveer alvast via:  024-3660044.

Alle vliegvelden

Taxi Centrale Nijmegen brengt u naar elke gewenste bestemming. Zo rijden wij vaak naar de volgende vliegvelden:

Ook halen we u weer netjes op voor een veilige terugreis. Zo kunt u in alle rust nog nagenieten van uw vakantie.

Reserveer tijdig uw taxi

Ook voor een taxi in het centrum van Nijmegen

De terrassen, restaurants en musea zijn ook inmiddels open, zodat we weer een terrasje kunnen pakken en een lekker hapje kunnen eten. Wilt u genieten van een heerlijk avondje uit, of een dagje uit zonder afhankelijk te zijn van het OV? Kies voor de taxiservice van Taxi Centrale Nijmegen. Of het nu gaat om privévervoer, zakelijk- of luchthavenvervoer, wij bieden u een oplossing op maat en brengen u 24/7 naar uw bestemming.

Zakelijke service biedt uitkomst

Wanneer u ongestoord wilt doorwerken, niet het openbaar vervoer kunt of wilt gebruiken, bieden we hier ook een oplossing voor. Onze zakelijke service van kan geheel op uw wensen afgestemd worden. Ons wagenpark bestaat uit luxe auto’s en taxibusjes en u kunt achteraf op rekening betalen middels een factuur. Meer weten over de mogelijkheden voor zakelijk- of VIP vervoer? Neem contact op. Ons team helpt u graag verder.

De voordelen van Taxi Centrale Nijmegen

  • 24/7 service
  • Klantvriendelijk & servicegericht
  • Comfortabel vervoer
  • Voor al uw taxivervoer
  • Scherp geprijsd
  • Directie & VIP service
  • Vaste klantenpas

Boek snel uw luchthaven taxi!

We zijn erg blij dat we u weer van dienst kunnen zijn! U bent bij ons taxibedrijf aan het juiste adres voor taxivervoer in Nijmegen en naar de luchthavens.

Neem contact met ons op via: 024-3660044 voor reserveringen, meer informatie of een prijsopgave voor uw taxi naar de luchthaven. Heeft u direct een taxi nodig? Laat het ons weten. Wij zijn snel ter plaatse.

Zakelijk vervoer Nijmegen
Taxi Centrale NIjmegen slider
Taxi TCN Slider
Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044