skip to Main Content

Van en naar Nijmegen? Taxi is zo geregeld

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd taxibedrijf in de regio van Nijmegen, dan kunt u uitstekend terecht bij Taxi Centrale Nijmegen. Op welk tijdstip van de dag u ook vervoerd wilt worden… wij draaien er onze hand niet voor om. Wij staan simpelweg te allen tijde voor u klaar om u naar de plek van bestemming te brengen met de taxi. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor betrouwbaar taxivervoer, een geweldige service en aantrekkelijke tarieven. Bij ons is de klant nog echt koning!

Nijmegen Taxi

Met de taxi naar het vliegveld

Gaat u binnenkort vliegen en wilt u naar een van de luchthavens in de omgeving gebracht worden? Ook dan kunt u zich wenden tot Taxi Centrale Nijmegen. Onze taxi haalt u thuis af en brengt u op een comfortabele manier naar het vliegveld. Op die manier hoeft u uw eigen auto niet al die tijd op de parkeerplaats van de luchthaven laten staan, en hoeft u ook niet te kiezen voor het openbaar vervoer. Als u met een van onze taxi’s reist, dan weet u zeker dat u op tijd komt. Wij brengen u graag van en naar alle vliegvelden in de omgeving.

Een avondje uit in de Waalstad

Als u eens lekker op stap wilt gaan in Nijmegen en daarbij onbezorgd wilt kunnen genieten van een wijntje, dan is het fijn als u zelf niet meer naar huis hoeft te tijden. Wilt u naar huis gebracht worden vanuit Nijmegen? Een taxi bestellen is dan de beste optie. Bij Taxi Centrale Nijmegen bent u aan het juiste adres. U kunt ons bellen als u opgehaald wilt worden. Wij komen dan in no time voorrijden. Natuurlijk kunt u ook van tevoren een tijd afspreken. Bij ons is alles mogelijk!

Een taxi reserveren is gemakkelijk

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u bij ons zowel telefonisch als via internet reserveren. U kunt ons bellen op 024-3660044,maar u kunt ook een taxi bestellen via onze website. Dit kan tot uiterlijk één dag van tevoren. Wij horen graag van u!

Nijmegen Taxi

Hebt u nog vragen?

Ondanks de uitgebreide informatie op onze website kan het zijn dat u nog vragen hebt. Wij staan u graag te woord. Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar onze aantrekkelijke tarieven en de mogelijkheden.

  (Bedrijfs)naam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Datum en tijd*

  Van (adres)*

  Naar (adres)*

  Aantal personen*

  Aantal bagage*

  Vluchtgegevens

  Betaalmethode

  Bericht

  Na drukken op verzenden even geduld aub. Er volgt een bevestiging.

  Back To Top
  Taxi Nodig? 024-3660044