skip to Main Content

Pakket versturen? Schakel de koeriersdienst van Taxi Centrale Nijmegen in

Taxi Centrale Nijmegen is ook uw aanspreekpunt als koeriersdienst voor het vervoeren van pakketen, brieven en kleinere goederen. Het grote voordeel van onze koeriersdienst is dat wij een snelle en vertrouwelijke service in Nijmegen aanbieden.

Het is heel gemakkelijk. Heeft u een pakket, brief of andere kleinere goederen die vervoerd moeten worden? Neem dan direct contact om met Taxi Centrale Nijmegen om uw goederen snel naar de gewenste bestemming te laten brengen. Bel onze koeriersdienst via: 024-3660044.

De koeriersdienst: snel pakket vervoer van / naar Nijmegen

Ook wanneer uw pakket of documenten direct en snel verstuurd moeten worden komt Taxi Centrale Nijmegen gelijk bij u langs om de zending meteen weg te brengen. Eén telefoontje en het wordt geregeld.

Koeriersdienst Nijmegen

Voor het snel inschakelen van koeriersdiensten kun u ons dus direct bellen. Heeft uw zending minder haast? Of wilt u eerst een vrijblijvende prijsopgave? Geen probleem. We bieden u graag een scherp tarief aan voor uw zending. We bieden luxe auto’s en taxibusjes aan om uw pakketen en documenten veilig weg te brengen. Meer discretie? Pakket vervoer op maat? of andere soorten koeriers diensten die we u vanuit Nijmegen kunnen bieden? Taxi Centrale Nijmegen is graag uw partner om uw logistieke uitdaging aan te gaan.

Snel een pakket versturen in Nijmegen?

Bel Taxi Centrale Nijmegen!

Onze voordelen

24/7 service
Klantvriendelijk & servicegericht
Comfortabel vervoer
Scherp geprijsd
Directie & VIP service
Jarenlange ervaring
Zakelijk vervoer tot in detail geregeld

Privé en zakelijk pakketvervoer door onze Taxi Centrale

Met onze dag en nacht service kunt u 24/7 een beroep op ons doen. Zo verzorgen wij uw taxivervoer in de Nijmeegse omgeving naar alle bestemmingen.

Wij zijn al jaren dé Taxi Centrale van Nijmegen en omstreken en breiden onze dienstverlening verder uit met 1 gedachte: Snel en veilig vervoer! Ook nu voor uw pakket, brief of andere kleinere goederen.

Onze klanten & referenties

Back To Top
Taxi Nodig? 024-3660044