skip to Main Content

Profiteer van onze luchthavenservice

Taxi Centrale Nijmegen is uw regionale en betrouwbare taxibedrijf in de regio van Nijmegen en omstreken. In onze comfortabele Mercedessen brengen wij u graag naar de plek van bestemming. Wij rijden niet alleen in de Waalstad, maar ook in omliggende plaatsen zoals Dukenburg. Bovendien kunnen wij u ook brengen en halen van en naar Schiphol. Taxi reserveren richting de luchthaven is bij ons zo geregeld. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in luchthavenvervoer, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Voorkom hoge parkeertarieven op Schiphol

Als u vanuit Nijmegen naar Schiphol wilt reizen, om vervolgens te gaan vliegen, dan zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt de trein nemen, maar dat betekent dat u moet overstappen en bovendien is er kans op vertragingen.

Ook kunt u met de auto gaan, maar dan krijgt u de maken met hoge prijzen voor parkeren bij Schiphol. Taxi bestellen is een stuk gemakkelijker, omdat u dan op een zeer comfortabele wijze daar het vliegveld wordt gebracht. Onderweg kunt u nog even uw laatste werkzaamheden afmaken en u hoeft zich geen zorgen te maken of u wel op tijd komt. Wij zorgen er altijd voor dat u uw vlucht haalt. Daar kunt u van op aan!

schiphol Taxi vanuit Nijmegen

Profiteer van onze geweldige service

Als taxibedrijf bieden wij u een uitstekende service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Zo staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u naar de luchthaven te brengen. Ons is werkelijk niets te gek en wij houden altijd rekening met uw wensen. Dus vertrekt uw vlucht midden in de nacht en wilt u graag met de taxi naar Schiphol worden gebracht? Taxi Centrale Nijmegen staat te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn.

Onze chauffeurs zijn netjes en zeer klantvriendelijk. Zij zorgen altijd voor een aangename rit naar Schiphol. Taxi reserveren naar het vliegveld is bij ons ook heel eenvoudig. Wij maken het u graag gemakkelijk en daarom kunt u zowel telefonisch als via onze website een reservering plaatsen.

Neem contact op

Als u al weet hoe laat uw vlucht vertrekt, dan raden wij u aan om alvast een taxi bij ons te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen met 024-3660044.

Hebt u eerst nog vragen over onze luchthavenservice van en naar Schiphol? Neem dan contact met ons op!

  (Bedrijfs)naam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Datum en tijd*

  Van (adres)*

  Naar (adres)*

  Aantal personen*

  Aantal bagage*

  Vluchtgegevens

  Betaalmethode

  Bericht

  Na drukken op verzenden even geduld aub. Er volgt een bevestiging.

  Back To Top
  Taxi Nodig? 024-3660044